ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ο Όσιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος (12 Οκτωβρίου).

Νέα δημοσίευση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στο περιοδικό ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


  
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (τεύχος 285), Οκτώβριος 2016, στο οποίο φιλοξενείται μία αναδημοσίευση του άρθρου μου "Η δύναμη της Προσευχής" σελ. 4-5. Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Πειραιώς.

    Τα θέματα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μας εκπομπών κατά την τρέχουσα εβδομάδα (10/10 - 16/10).


    Σας παρουσιάζω τα θέματα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (10/10 - 16/10). Τις επόμενες ημέρες, πρώτα ο Θεός, θα κοινοποιήσω και τις νέες συνεργασίες με νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και με τον τηλεοπτικό  νέο σταθμό που ξεκινάμε!

    1.   ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ, αφιερωμένη στον Όσιο Συμεών τον Νέο Θεολόγο (12/10),

    2. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, νέα εκπομπή (59) που ασχολείται με νεανικά θέματα και ερωταπαντήσεις νέων από όλη την Ελλάδα,

    3. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, όπου συζητάμε εκκλησιαστικά και πνευματικά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά μας,

    4. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, μία όμορφη εκπομπή για γονείς και εκπαιδευτικούς, αφιερωμένη αυτή τη φορά στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό (23),

    5. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, τηλεοπτική εκπομπή από τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, αφιερωμένη αυτή τη φορά στον "Εκκλησιασμό" (20).

    6. ΑΝΑΛΟΓΙΟ, ο δικός μας 24ωρος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός, με ποικίλη πνευματική θεματολογία και πολλές ώρες ξεκούραστη μουσική. Θα ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα πότε θα έχουμε εδώ "ζωντανή" ἑκπομπή για να συνδεθείτε!

    Δείτε εδω πότε και που μπορείτε να ακούσετε και να δείτε τις εκπομπές μας (ραδιόφωνο)

    Και εδώ τηλεόραση: