ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Νέα Προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία", το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στην Αυλίδα, λίγο πριν την πόλη της Χαλκίδας


    Ο Σύλλογος Συμπαράστασης αδελφών "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Αυλίδος, πλησίον της Χαλκίδος. Ένεκα του γεγονότος ότι την 1η Νοεμβρίου εορτάζει ο προστάτης και έφορος του Συλλόγου μας Ὀσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την εν λόγω προσκυνηματική εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε πρωί από Πειραιά και Αθήνα, γύρω στις 07:30 και θα φθάσουμε στις 08:30 στην Αυλίδα. Εκεί, ο πνευματικός του Συλλόγου μας π. Δανιήλ Πισάρ, θα μάς υποδεχθεί με χαρά και θα κάνουμε πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Οσίου. Θα ακολουθήσει πλούσιο κέρασμα στιο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, ενημέρωση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας για το έργο που επιτελείται μέσω του Συλλόγου, σύντομη αναφορά στον Όσιο Δαβίδ και στην επί γης πολιτεία του και θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να προσκυνήσουμε τα Λείψανα των 6 ελλήνων την καταγωγή Μαρτύρων Φιλίππου και των συν αυτώ (μαρτύρησαν στη Ρουμανία και εδώ και ένα χρόνο φυλάσσονται στον Ιερό Ναό), καθώς και άλλων Αγίων. Στη συνέχεια θα προσκυνήσουμε σε Ιερό Ναό γειτονικής ενορίας, (κοντά στο Βαθύ Αυλίδος) και θα κατευθυνθούμε για φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα γύρω στις 19:00. Ενδεικτική τιμή κατ΄ άτομο 6 ευρώ (και ο καθένας καλύπτει το μεσημεριανό φαγητό του εξ ιδίων). Επειδή στην τελευταία μας προσκυνηματική εκδρομή, όσοι είχατε λάβει μέρος, η πληρότητα των θέσεων στο λεωφορείο άγγιζε το 100/100 και πολλοί αναγκάσθηκαν να προστρέξουν μαζί μας με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε έγκαιρα χρονικά για την πιθανή συμμετοχή σας. Αναλυτικό πρόγραμμα θα κοινοποιήσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Τηλεφωνείτε εδώ για να κλείνετε θέσεις:
Δημήτριος Π. Λυκούδης   6948038461,
Χρήστος Καραδήμος        6976647241,
Μιράντα Μπετεινάκη       6948345827,
Αθηνά Βασιλείου             6970405513,
Ευαγγελία Χατζηγιαννάκη 6997142526.
                                                                            Με τιμή,
                                                        Το ΔΣ του Συλλόγου Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία

Νέο ΔΣ του Συλλόγου Συμπαράστασης αδελφών "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"


Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το απόγευμα, σε κεντρικό σημείο των Αθηνών, συνήλθε το ΔΣ του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" για να συζητήσει τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου μας και να εκλέξει νέο ΔΣ, πλαισιωμένο από παλαιούς και νέους συνεργάτες. Το νέο ΔΣ, παμψηφεί από το ήδη ενεργό, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Ιδρυτής - Πρόεδρος : Δημήτριος Π. Λυκούδης,
Αντιπρόεδρος Α΄: κ. Χρήστος Καραδήμος,
Αντιπρόεδρος Β΄: Παν/ος Αρχιμ. Φιλόθεος Κολλιόπουλος,
Γραμματέας: δίδα Μιράντα Μπετεινάκη,
Ταμίας: δίδα Αθηνά Βασιλείου,
Αν. Ταμίας: δίδα Ευαγγελία Χατζηγιαννάκη,
Πνευματικός του Συλλόγου: Οικ. Αιδ/ος Δανιήλ Πισάρ,
Υπεύθυνος ηλ. έκδοσης του περιοδικού: κ. Σπύρος Βουγιουκλάκης

Εκφράζουμε τις καλύτερες των ευχών μας σε όσους απέρχονται, αφού προηγουμένως ευχαριστήσουμε για την όλη συμπαράσταση και συνεπικουρία τους. Άλλωστε, η επιλογή των προσώπων έχει μοναδικό στόχο τη διαθεσιμότητα ελεύθερου χρόνου προσφοράς και αυτοδιάθεσης ενός εκάστου. Καλή διακονία στο νέο ΔΣ και σε όλους μας!