ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας Βόλου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια μεγαλομαρτυς αικατερινη

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 υποδέχθηκε ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας Βόλου το Ιερό Λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης από την ομώνυμη Ιερά Μονή του Όρους Σινά. Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Παραμυθίας στον Ι.Ν. Απόστολου Παύλου Κορίνθου

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια παραμυθια

Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 υποδέχθηκε ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας από την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει μόνιμα στον Ιερό Ναό.

Αυξήθηκαν τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλισσα ελισαβετ
   Η βασιλική οικογένεια είναι πολυδάπανη. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι δαπάνες της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία, κατά το έτος 2016-2017, σημείωσαν αύξηση 5,4%. Παρά ταύτα, όμως, τα 2/3 των Βρετανών συμφωνούν με την υφιστάμενη μοναρχία.

Φάρσα αποδείχθηκε η απειλή για βόμβα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβα στο πανεπιστημιο του τεξας
   Σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News, συναγερμός  σήμανε μετά από απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Μετά την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, απεδείχθη ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Παρακολουθούνται οι Γερμανοί βουλευτές;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
   Η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία ενημέρωσε τους γερμανούς βουλευτές ότι ενδεχομένως έχουν πέσει θύματα κατασκοπείας από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών. Το εν λόγω άρθρο στην εφημερίδα  Die Welt αναμένεται να επιτείνει την ήδη οξεία αντιπαράθεση μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας.

Τάση εγκατάλειψης της Βρετανίας από τους εργαζόμενους υψηλής ειδίκευσης;

Σχετική εικόνα
   Πρόκειται για πρόσφατη έρευνα της Deloitte, σύμφωνα με την οποία το 47% των εξειδικευμένων εργαζομένων με υπηκοότητα Ευρωπαϊκής Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τη Βρετανία μέσα στην επόμενη πενταετία. Το πιθανότερο κίνητρο, σύμφωνα πάντοτε με την έρευνα, πίσω από τις προοπτικές αποχώρησης είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit, γεγονός το οποίο έχει αυξήσει την αβεβαιότητα για το μέλλον σε πολλούς εργαζομένους στη Βρετανία.