ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Απόψε, στις 22:00, η Αλίσια Μαστροθανάση στο ραδιόφωνο ΑΝΑΛΟΓΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για γερων ιακωβος


   Απόψε, Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017, στις 22:00, η Κοινωνική Λειτουργός Αλίσια Μαστροθανάση στο ραδιόφωνο ΑΝΑΛΟΓΙΟ, μας ταξιδεύει με την εκπομπή ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ (6) και μας παρουσιάζει την οσιακή μορφή του μακαριστού Γέροντα Ιακώβου Τσαλίκη.

Νέα Προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας στην Ιερά Μονή Πάντων Χαρα, στο Καλέντζι Κορινθίας και στον Άγιο Αθανάσιο Πουλίτσας

Ραδιοφωνική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: Πρότεινε το δικό σου θέμα συζήτησης.


   Οι ραδιοφωνικές εκπομπές μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ και ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ πραγματεύονται εβδομαδιαίως θέματα και ζητήματα νεανικά, ποιμαντικά, δογματικά και εν συνόλω πνευματικά. Πέραν, όμως, αυτών, πολλά ερωτήματα φίλων ακροατών έχουν να κάνουν με παιδαγωγικά και ψυχολογικά θέματα. Όλα τα παραπάνω, εάν γνωρίζουμε, τα συζητούμε με βάση την Αγιογραφική και ΑγιοΠατερική μας Παράδοση.
   Στείλε σήμερα και εσύ ως εσωτερικό μήνυμα το δικό σου θέμα, τον δικό σου προβληματισμό που θέλεις και επιθυμείς να συζητήσουμε σε μια από τις επόμενες ραδιοφωνικές μας εκπομπές. Πέρα από τον διαχειριστή της σελίδας και παραγωγό της εκπομπής κ. Δημήτριο Λυκούδη, ο οποίος και θα αναπτύξει το ζήτημα αυτό χωρίς ονομαστική αναφορά στον αποστολέα του, ουδείς άλλος θα λάβει γνώση και θα ενημερωθεί για το πρόσωπο του αποστολέα, σεβόμενοι την απόλυτη ανωνυμία ενός εκάστου.

"Η Ιεραποστολή σήμερα" - Νέα ραδιοφωνική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (135)


   Είναι δυνατή η Ιεραποστολή σήμερα; Πώς; Με ποιο τρόπο και προς ποια κατεύθυνση;
Νέα ραδιοφωνική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. 


"Διάλογος με τους Νέους" (82). Νέα ραδιοφωνική εκπομπή

Αποτέλεσμα εικόνας για δρομος
   Συζητούμε δικές σας απορίες και προβληματισμούς που καταθέτετε στη σελίδα της εκπομπής μας στο Facebook:



Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρέα

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παρθενιος
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καρέα, υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Εύβοιας, η οποία θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 το πρωί. Καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.