ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μουσική εκδήλωση διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Σχετική εικόνα



Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στις 19:30, θα παρουσιαστεί Βυζαντινό Ορατόριο "ψαλῶ τῷ Θεῷ μου ἕως ὑπάρχω" στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής σε συνεργασία με τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας η Γαλιλαία. Η σύνθεση, η ενορχήστρωση και ερμηνεία των Ύμνων είναι του Ιεροψάλτη Βασίλη Χατζηνικολάου, συμμετέχει και η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου.

"Σκέψεις στη Θεία Λειτουργία" Α' - Νεανικές Αναζητήσεις (63)


Σε σκέψεις στη Θεία Λειτουργία είναι αφιερωμένο το πρώτο μέρος της υπ᾿ αριθμόν 63ης τηλεοπτικής εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00 σε Επανάληψη.



Μουσική εκδήλωση στον Ι.Μ.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

Σχετική εικόνα


Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, στις 19:00, θα παρουσιαστεί μουσικό ορατόριο "Από το πάθος στην Ανάσταση", στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς. Θα συμμετέχουν η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς υπό τη διεύθυνση του πρωτοπρεσβύτερου Γρηγορίου Καραλή, η 20μελής χορωδία υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Δημητρίου Σακαλή και η ερμηνεύτρια Βυζαντινής Μουσικής Νεκταρία Καραντζή.